Advert
as

Müftülükten Yaz Kur'an Kursu Semineri

Müftülükten Yaz Kur'an Kursu Semineri

Solhan İlçe Müftülüğü tarafından din görevlilerine Yaz Kur'an Kursları Semineri verildi.

İlçe ve köylerde görev yapan din görevlilerine, müftülük personeli tarafından Kültür Merkezinde yaz Kur’an Kursu semineri verildi.

 

İlçe müftülük tarafından yapılan açıklamada,”Belediye Kültür Merkezinde Personelimize yönelik Yaz Kur'an Kursları semineri düzenledik. Seminer, Kur'an tilaveti ile başladı. Sonrasında İlçe Müftüsü Muharrem Dutar Ramazan ayında yapılan faaliyetler ve çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Vaiz Osman Numanoğlu Yaz Kur'an Kurslarında dikkat edilmesi gereken hususlar ile ilgili bilgiler sundu. Muhammed Enes Yıldız’da Din Eğitiminde Temel ilkeler ve Örnekler konusunda sunum yaptı. Son bölümde Vhki İhsan Araz, EHYS iş ve işlemleri ile ilgili teknik bilgiler verdi. Seminere katılan ve yaz Kuran Kurslarımızda görev yapacak 144 bayan ve erkek din görevlimize teşekkür eder, bu yüce vazifelerinde başarılar dileriz.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum