Advert
as

Dev Yılan Görenleri Hayrete Düşürdü

Dev Yılan Görenleri Hayrete Düşürdü

Bingöl merkeze bağlı Sancak beldesinde bir köylü tarafından öldürülen 8 metre uzunluğundaki dev yılan görenleri hayrete düşürdü.

Bingöl merkeze bağlı Sancak beldesinde bir köylü ot biçme sırasında dev bir yılanla karşılaştı. Köylü tarafından öldürülen 8 metre uzunluğundaki dev yılan, görenleri hayrete düşürdü.

Sancak Beldesine bağlı Balıklıçay köyü Ünlüce mezrasında yaşayan Özkan Baki, tarlasında tırpan ile ot biçtiği sırada dev bir yılanla karşılaştığını söyledi.

Yılanı öldürerek, cep telefonuyla fotoğrafını çektiğini ifade eden Baki, ilk olarak, yılanın tırpanla yaralandığını, kendisine saldıracağı korkusu yaşadığını belirterek, yaraladığı yılanı tek başına öldürdüğünü söyledi.

"İlk defa böyle büyük bir yılanı gördüm"

Baki, "Daha önce çok yılan gördüm ancak bu büyüklükte bir yılanı ilk defa gördüm. Ot biçerken aniden yılan ortaya çıktı. Tırpanın üstüne takıldı. İlk önce öldürmeyeyim gitsin diye düşündüm sonra tırpanla yaralandığını görünce korktum, dönüp bize saldırır diye öldürdüm. Daha sonra yılanı çitlere asıp fotoğrafını çektim. Arkadaşlarımla paylaştım. Tahminime göre 7-8 metre uzunluğunda olabilir." şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum