Advert
as

Verilen Çaba Yavru Kediyi Hayata Bağladı

Verilen Çaba Yavru Kediyi Hayata Bağladı

Boğlan mahallesi sakinlerinden Muhammed Enes Çiftçi’nin duyarlılığı ve İlçe Tarım Müdürlüğünde görevli olan Veteriner Doktor İbrahim Tataroğlu’nun çabası, ölmek üzere olan iki yavru kediden birini hayata bağladı.

 

Muhammed Enes Çiftçi, bahçeden gelen sesler üzerine yavru kedileri fark etti. Yeni doğmuş yavru kedilerden birinin çamura bulandığını, durumunun iyi olmadığını fark edince gece saat 22.00 sularında ilçemizde veteriner aramaya başladı. Yapılan telefon görüşmeleri sonucunda Veteriner Doktor İbrahim Tataroğlu ile iletişime geçerek yavru kedilerden birinin hayatta kalmasını sağladı.

 

Duyarlı vatandaşın yardım talebine kayıtsız kalmayan Veteriner Doktor İbrahim Tataroğlu, “Enes kardeşimizin bu davranışının diğer vatandaşlarımıza da örnek olmasını tavsiye ediyorum. Yardıma muhtaç hayvanlara yardım edilmesi gerekiyor sonuçta onlarda birer can taşıyor. Davranışından ötürü tebrik ediyorum.” dedi.

 

Muhammed Enes Çiftçi ise, “Akşam gelen sesler sonucunda yavruları fark ettim. Yavru kedilerin annelerinin olmadığını görünce de köpeklere yem olmasından korktum. Bir şeyler yapmam gerektiğini düşünerek İbrahim beyle iletişime geçtim. Saatin 22.00 civarı olmasından ötürü işin açıkçası pek ümitli değildim ama İbrahim Bey telefonumuza cevap verip, yardım talebimizi karşılıksız bırakmadı ki, işim var da diyebilirdi. Doktorumuzun yaklaşımı ve erken müdahalesi sonucu yavru kedilerden birinin hayatta kalması bizi mutlu etti. Doktorumuzun sayesinde kurtarılan o kediye iki gün boyunca sütünü verip gerekli bakımı yaptıktan sonra bulduğumuz yerde belki annesi gelip alır diye bekledik. Ve şükürler olsun ki kedinin annesi gelip yavrusunu aldı. İlgisinden ötürü İbrahim Bey’e çok teşekkür ediyorum“ İfadelerini kullandı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum