Advert
as

Kırım,“15 Temmuz Kardeşliğin Zaferidir”

Kırım,“15 Temmuz Kardeşliğin Zaferidir”

HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanı Sadrettin Kırım, ABD destekli 15 Temmuz darbe girişiminin 3'üncü yıl dönümü münasebetiyle açıklama yaptı.

Darbelerin acı sonuçlarını yaşayan bir halk olarak o gece adeta bir istikbal ve istiklal mücadelesi verildiğini belirten HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanı Sadrettin Kırım,”Bu topraklar için canını feda eden nice yiğitlerin destanı olarak 15 Temmuz, her daim hafızalarda diri kalacaktır.” 

FETÖ’nün eliyle Türkiye’de bir darbe gerçekleştirilmek istendiğini belirten Kırım,”Türkiye insanı dünden bugüne darbeleri çok iyi biliyor. Darbelerin acı sonuçlarını yaşayan bir halk olarak o gece adeta bir istikbal ve istiklal mücadelesi verildi. Bu topraklar için canını feda eden nice yiğitlerin destanı olarak 15 Temmuz, her daim hafızalarda diri kalacaktır.

 

15 Temmuz askeri darbe girişiminin ve buna karşın zaferle neticelenen halkın direnişinin üzerinden 3 yıl geçti. Darbe haberlerinin yayıldığı ilk andan itibaren darbecilere karşı meydanlara çıkan ve sonuna kadar terk etmeyen HÜDA PAR olarak bir kez daha bu girişimi tel’in ediyor ve halkın zaferini kutluyoruz.”dedi.

 

Son olarak Kırım, bu vesile ile şehit olanlara bir kez daha Allah'tan rahmet diledi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum