Advert
as

“Eğitim Kalitesini Artırmak İçin Çalışıyoruz”

“Eğitim Kalitesini Artırmak İçin Çalışıyoruz”

İlçedeki okulları ziyaret eden Kaymakam Okumuş; “İlçemizde eğitim kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Bizim için en önemli konu eğitimdir. İlçemizde eğitimi arzu ettiğimiz bir noktaya getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Kaymakam Fatih Okumuş, Solhan’da eğitim-öğretimin kalitesini artırmak için yapılacak olan çalışmaları planlamak, eğitimle ilgili sorunlar ve çözüm önerilerini değerlendirmek, eğitim-öğretim alanında yapılacak olan çalışmalara ışık tutmak amacıyla okul ziyaretlerine devam ediyor. 

Kaymakam Okumuş, amaçlarının Solhan’ı Türkiye genelindeki eğitim sıralamasında ilerilere taşımak olduğunu söyledi. Kaymakam, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Aktaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zülfü Çalışkan ve KHGB Müdürü Hamit Çapın ile Yiğitharman Gündoğdu İlkokulu, Yiğitharman İlkokulu, Yiğitharman Yeni Yerleşim İlkokulu, Yenidal Taşoluk İlkokulu, Yenidal İlkokulu, Karan İlkokulu, Elbaşı İlkokulu, Yeşilova İlkokulu, Şimşirpınar Çıkrıklı İlkokulu, Demirkapı İlkokulu’nu heyetle birlikte ziyaret etti.  

Okumuş, “İlçemizde eğitim kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Bizim için en önemli konu eğitimdir. İlçemizde eğitimi arzu ettiğimiz bir noktaya getirmeye çalışıyoruz. Bu noktaya ulaşabilmemiz için bunu hep birlikte gönülden arzu etmemiz lazım” dedi.

Ziyaretler sırasında okulların durumu hakkında bilgi alan Okumuş, akabinde sınıfları dolaşarak derslere katıldı ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğretmenlerle de görüşüp her hangi bir sıkıntılarının olup olmadığını soran Okumuş, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.

 

Demirkapı İlkokulu ziyaretinin akabinde Kaymakam Okumuş, Ömeran Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Murat ilkokulu’nda okuyan öğrencilere yapılan ayakkabı yardımı programına katıldı. Programın akabinde katılımcılar ile öğrenciler hatıra fotoğrafı çekti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum