Advert
as

Emniyet Uyuşturucuya Göz Açtırmıyor

Emniyet Uyuşturucuya Göz Açtırmıyor

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde uyuşturucu madde kullanan satan, sevkini yapan şahıs ve şahıslara göz açtırılmıyor.

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, “Bingöl İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu madde kullanan satan, sevkini yapan şahıs ve şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda;

21.05.2019 günü İlimiz merkezinde uyuşturucu madde ticareti yapan, kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda A.Ç. ve A.B isimli şahısların kullanmış oldukları araç içerisine gizlenmiş vaziyette;

           *23 fişek halinde daralı ağırlığı 10,25 gram gelen Kokain maddesi,

           *15  gram gelen toz esrar maddesi,

           *1  gram ot esrar maddesi

     *Suçtan elde edilen gelir olarak değerlendirilen toplamda 2070 TL paraya el konulmuştur. Şahıslar adli mercilere sevk edilmiş, adli mercilerce A.B. isimli şahıs TUTUKLANMIŞTIR. 

03.07.2019 günü doğu illerinden ilimize uyuşturucu madde sevkiyatına yönelik yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde alış verişi yaptığı değerlendirilen A.B. ve S.Z. üzerinde yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 20.000 TL olan ve daralı ağırlığı 15,15 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, her iki şahısta adli mercilere sevk edilmiş, S.Z. isimli şahıs adli mercilerce TUTUKLANMIŞTIR. 

04.07.2019 tarihinde uyuşturucu sevki veya ticaretini önlemeye yönelik Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar kapsamında yabancı uyruklu Z.K. isimli bayan şahsın valizinde uyuşturucu madde arama köpeği İGOR marifetiyle yapılan aramada 12 paket halinde daralı ağırlığı 1 kilogram 736 gram gelen uyuşturucu maddelerden Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup, Z.K. isimli şahıs yapılan adli tahkikat işlemlerinin ardından çıkarılmış olduğu adli merciler tarafından TUTUKLANMIŞTIR. 

11.07.2019 günü görevlilerimiz tarafından yapılan çalışmalarda; ilimiz merkezinde durumundan şüphelenilen M.E isimli şahsın yapılan üst aramasında 2 farklı renkte toplamda 197 adet Ecstasy uyuşturucu hap maddesi ile daralı ağırlığı 0,89 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiştir. M.E. isimli şahıs yapılan adli tahkikat işlemlerinin ardından çıkarılmış olduğu adli merciler tarafından Adli Kontrol Hükümleri Uygulanmak suretiyle SERBEST bırakılmıştır.

Uyuşturucu Madde Tacirlerine karşı mücadelemiz Bingöl halkımızın da desteği ile artarak ve kararlılıkla devam etmektedir.” İfadelerine yer verildi.

                

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum