Advert
as

Damızlık Koç-Teke Alımına Yüzde 50 Hibe Desteği

Damızlık Koç-Teke Alımına Yüzde 50 Hibe Desteği

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Damızlık Koç-Teke alımlarına yüzde 50 hibe desteği verileceğini bildirirken, başvuruların 2 Ağustos tarihinde biteceği aktarıldı.

Damızlık Koç-Teke alımlarına verilecek hibe desteği başvurularının 2 Ağustos 2019 tarihine kadar Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılacağı belirtildi.

 

Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Tarım ve Orman Bakanlığı'nın uyguladığı Damızlık Koç-Teke alımlarına % 50 hibe desteği verilmektedir. Bu kapsamda başvurular 16 Temmuz 2019 - 02 Ağustos 2019 tarihilerinde Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılacaktır. Hibe desteğinden Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğine üye olan yetiştiriciler faydalanabileceklerdir.” İfadeleri kullanıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum