Advert
as

Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: Bir Ölü 14 Yaralı

Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: Bir Ölü 14 Yaralı

Ilıcalar Beldesi yakınlarında yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi öldü, 14 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Karlıova- Bingöl karayolunda saat 18.00 sıralarında meydana geldi. 

Karlıova'dan Bingöl'e yolcu taşıyan Abdullah Kaval (50) yönetimindeki 12 D 0078 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 35 FM 135 plakalı otomobil, Ilıcalar Beldesi yakınlarında çarpıştı.

 Kazada minibüs sürücüsü Kaval hayatını kaybederken araçlarda bulunan 14 kişi ise yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum