Advert
as

Başkan Bilmez, “Alınan Kararlar Uygulanmalı”

Başkan Bilmez, “Alınan Kararlar Uygulanmalı”

S.S. 10 Nolu Solhan-Bingöl Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Abdulmenaf Bilmez, alınan komisyon kararlarının uygulanması gerektiğini söyledi.


Alınan komisyon kararlarının uygulanmamasından yakınan S.S. 10 Nolu Solhan-Bingöl Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Abdulmenaf Bilmez,“Alınan kararlar uygulanmalıdır.”dedi.

Kooperatif Başkanı Bilmez,  “Solhan-Bingöl Minibüsçüler Kooperatifi olarak İlçemizde bulunan terminalde kooperatifimiz haricinde başka araçların bulunmaması bizleri rahatsız etmekte. Alınan komisyon kararlarının uygulanmaması sonucunda köy araçları, Elazığ vip araçları, Muş araçları ve yazıhanelerin burada olmayışı sebebiyle terminalimiz yalnızlığa itilmiştir. Ayrıca burada bulunan dükkanlar vatandaşlara kiralanmasına rağmen boş tutulmakta herhangi bir gelişme sağlanmamaktadır. Terminalimizden Almer’e doğru olan alt yolun yapılması için çalışmaların başlatılması ve Kooperatif olarak mağduriyetimizin giderilmesi için yetkililerin bu konuya el atması gerektiğini düşünüyoruz. Komisyon kararları uygulandığı takdirde şehir içindeki trafik yoğunluğunun rahatlayacağı kanısındayız.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum