Advert
as

Senato Toplantısı Yüzen Ada’da Gerçekleşti

Senato Toplantısı Yüzen Ada’da Gerçekleşti

Bingöl Üniversitesinin bu haftaki senato toplantısı Yüzen Ada'da gerçekleştirildi. Rektör Çapak, yüzen adada düzenlenen toplantıyla Bingöl'ün doğal güzelliğine ve Yüzen Ada’ya dikkat çekmek istediklerini belirtti.

Bingöl Üniversitesi, 2018-2019 yılı 18. Senato Toplantısını Bingöl’ün doğa harikası olan Yüzen Ada’da yaptı.  Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak başkanlığına gerçekleştirilen toplantı hakkında değerlendirmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, Yüzen Ada’da düzenlenen toplantıyla Bingöl'ün doğal güzelliğine ve yüzen adaya dikkat çekmek istediklerini belirtti.

Hazarşah Köyü Aksakal Mezrasında bulunan Turna Gölü'ndeki Yüzen Ada’da gerçekleştirilen toplantıdan sonra senato üyeleri, yüzen adalarda hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Rektör Prof. Dr. Çapak, “Bingöl'ün en önemli turizm merkezlerinden biri olan yüzen adalara dikkati çekmek için bir toplantımızı burada gerçekleştirdik.  Yüzen adalarımız Bingöl turizmine güzel bir renk katıyor. Bundan sonra da senato toplantılarımızı zaman zaman böyle güzel yerlerde yapmaya çalışacağız. Bir farklılık oldu. Bingöl'ün güzel bir yerine de dikkati çekmiş olduk. Bingöl'e gelen veya Bingöl'den geçen herkesi yüzen adaları görmeye, burayı gezmeye davet ediyoruz" diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum