Advert
as

Hz. Ömer Camii Dualarla İbadete Açıldı

Hz. Ömer Camii Dualarla İbadete Açıldı

Cuma Namazından önce Yeni Mahalle’de bulunan ve inşaatı tamamlanan Hz. Ömer Camii dualarla ibadete açıldı.

Yeni Mahalle Devlet Hastanesi arkasında bulunan ve inşaatı tamamlanan Hz. Ömer Camii Cuma günü dualarla ibadete açıldı.

Açılışa İlçe Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Yeni Mahalle Muhtarı Hakan Çelikel, Dernek Başkanı Ömer Çoban, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Muharrem Dutar tarafından açılış duası ve vaazı yapıldı. Kaymakam Fatih Okumuş’un Cami beratını Dernek Başkanı Ömer Çoban’a takdim etmesiyle program sona erdi.

Müftü Muharrem Dutar, Caminin yapımında emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen hayırsever Solhan halkına ve Dernek yönetimine teşekkür etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum