Advert
as

Umut Kervanı’ndan 130 Aileye Kurban Eti

Umut Kervanı’ndan 130 Aileye Kurban Eti

Solhan Umut Kervanı, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçede ihtiyaç sahibi 130 aileye kurban eti yardımında bulundu.

Fakir, muhtaç ve yetimlerin yüzünü güldürmek amacıyla faaliyet yürüten Solhan Umut Kervanı, Kurban Bayramında yaptığı çalışma sonucu ilçede 130 muhtaç aileye kurban eti yardımında bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Umut Kervanı Solhan Temsilcisi Ayhan Erkmen,”Dernek üye ve gönüllülerimizin hummalı çalışmaları sonucu kesilen kurbanlıklar fakir ve muhtaçlara ulaştırıldı. Nezih ve temiz ortamda kesilen kurbanlıklar, bir gün dinlendirildikten sonra üye ve gönüllülerimiz ile parçalara ayrılıp paketlenmesi yapıldıktan sonra her mahalle için tahsis edilen araçlarla daha önceden belirlenen muhtaç ailelere ulaştırılmıştır.”dedi.

İmkânlar ölçüsünde ilçede yardım faaliyetlerine aralıksız devam ettiklerini belirten Erkmen,"Umut Kervanı olarak zengin ile fakir arasında köprü görevini ifa etmeye çalışıyoruz. Kurban Bayramı vesilesiyle kurban etlerini muhtaç ailelere ulaştırmak hem Rabbimize, hem de fakirlere bizi yaklaştıran kutsal bir ibadettir. Gönül isterdi ki daha fazla aileye yardımda bulunalım. Ancak imkânların el verdiği ölçüde çalışmalarımızı devam ettirmeye çalışıyoruz. Hayırseverlerden de bu anlamda hassasiyet bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Erkmen, kurbanlıkların fakirlere ulaştırılmasında emeği geçen başta üye ve gönüllüleri olmak üzere hayırseverlere teşekkür etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum