Advert
as

Diyanet, 489 Aileye Kurban Eti Ulaştırdı

Diyanet, 489 Aileye Kurban Eti Ulaştırdı

Diyanet Vakfı tarafından başlatılan Vekâletle Kurban Kesim programı kapsamında, Solhan merkez ve köylerde 489 ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştırıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı, "2019 Vekâletle Kurban Programı" kapsamında dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Solhan’da da bayram sevincini yaşattı. 

Konu hakkında açıklama yapan Müftü Vekili Osman Numanoğlu,” Türkiye Diyanet Vakfı vatandaşlarımızdan aldığı kurban vekâletlerinin 56 hissesini de bu yıl Solhan ilçemizdeki vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere İlçe Müftülüğümüz aracılığı ile kestirdi. 

Müftülüğümüz bünyesinde oluşturulan “Kurban Komisyonu”nda görevli hocalarımız ilçemizde kesilecek olan yetmiş yedi hisse kurbanlık hayvanı temin edip gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra Kurban Bayramının üçüncü günü kurbanları kestirerek ilçemiz merkez ve köylerindeki vatandaşlarımıza dağıtımını yaptılar. 

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından ilçemizde kesilmek üzere müftülüğümüze gönderilen 56 hisse kurban müftülüğümüz tarafından Kurban Bayramının üçüncü günü kestirildi. 

Kesim işlemini bayramın üçüncü günü gerçekleştirdiğimiz 56 hisse vekâlet kurbanını ilçe merkezindeki ve köylerimizdeki camilerde görev yapan din görevlisi arkadaşlarımızın yardımlarıyla ilçe merkezinde, köy veya mezralarımızda ikamet eden vatandaşlarımızdan 489 haneye ulaştırdık. 

Vatandaşlarımıza kurban etlerinin ulaştırılmasına vesile olan kurban sahibi vatandaşlarımız başta olmak üzere, emeği geçen tüm arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Cenab-ı Allah kurban sahiplerinin kurbanlarını emeği geçen arkadaşlarımızın hayrını kabul eylesin.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum