Advert
as

Kava’dan Nurullah Azak’a Teşekkür Plaketi

Kava’dan Nurullah Azak’a Teşekkür Plaketi

Eğitim Bir-Sen Bingöl Şube Başkanı Yunus Kava’dan Nurullah Azak’a Teşekkür Plaketi takdim edildi.

 

Uzun yıllardır Solhan Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilciliği görevini yürüten ve Solhan eğitim camiasının sevilen ismi Nurullah Azak’ın Bursa’nın İznik ilçesine atanması üzerine Eğitim Bir Sen Bingöl Şube Başkanı Yunus Kava tarafından kendisine teşekkür plaketi takdim edildi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz’ın da hazır bulunduğu toplantıda Yunus Kava,”Nurullah Azak hocamız uzun yıllardır sendikamızın ilçe temsilciliği görevini başarıyla yürütmüştür. Solhan’da sendikal anlamda kaliteli hizmetlerin yanında üyelerimizin sorun ve sıkıntılarını giderme adına büyük gayretleri olmuştur. Aynı zamanda eğitim camiasında sevilen, başarılı hizmetlerde bulunan bir arkadaşımızdır. Bundan sonraki meslek hayatında başarılar diliyorum.”dedi.

 

Hizmetlerinden dolayı Azak’a teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz,“Nurullah kardeşimiz ilçemizde çok hizmeti olan bir meslektaşımızdır. Gittiği yerde kendisine başarılar diliyor ve bugüne kadar ki hizmetleri için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Tek gayelerinin memlekete faydalı hizmetlerde bulunmak olduğunu belirten Nurullah Azak,“Uzun yıllardır Solhan’da farklı okullarda görev yaptım. Arakonak Ortaokulunda, Solhan YİBO’da, METEM’de, Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ortaokulunda ve Atatürk Ortaokulunda idarecilik yaptım. Tek gayemiz çocuklarımıza ve memleketimize faydalı hizmetlerde bulunmaktı. Çok şükür görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Bundan sonra gideceğimiz yerde hizmete devam edeceğiz. Şube Başkanım Yunus Kava’ya bu jestinden dolayı teşekkür ederim.”dedi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum