Advert
as

Solhanlı 11 Yaşındaki Öğrenciden Örnek Davranış

Solhanlı 11 Yaşındaki Öğrenciden Örnek Davranış

İstanbul’da yaşayan Solhanlı ortaokul öğrencisi Burak Baybaşin, harçlıklarıyla maddi durumu iyi olmayan öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.


Biriktirdiği harçlıklarla Solhan’daki ihtiyaç sahibi öğrenciler için kırtasiye malzemesi alan İstanbul Küçükçekmece ortaokul öğrencisi Burak Baybaşin (11), Boğlan Mahalle muhtarı Fırat Arı ile iletişime geçerek desteklerini dile getirdi. 

“Ben okuyorum buradaki kardeşlerimde okusun” diyen Burak Baybaşin, “Ben İstanbul’da belki iyi şartlarda okuyorum, fakat Solhan’da iyi şartlarda okuyamayan kardeşlerime bir nebze de faydalı olmak için destek vermek istiyorum.” Dedi. 

Bu duyarlı davranışından memnun olduğunu dile getiren Boğlan Mahalle Muhtarı Fırat Arı, “İstanbul Küçükçekmece ortaokulda okuyan 11 yaşındaki Burak Baybaşin kardeşimiz, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere 500 kalem, defter kırtasiye yardımında bulunmak için benimle iletişime geçti.

Kalbi zengin olan bu kardeşimizden Allah razı olsun. Bu duyarlı davranışın örnek teşkil edeceğini umarak kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Bizlerde üzerimize düşeni yaparak gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.” dedi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum