Advert
as

Kırsal Kalkınma Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Kırsal Kalkınma Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının desteklenme programını anlattı.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına çok sayıda Ticaret ve Sanayi Odası üyesi ve çiftçi katıldı.  Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Ticaret ve Sanayi Odası nezdinde gerçekleştirilen konferansta program içeriği ve başvuru koşulları anlatıldı.

 

Bingöl’de Hibe kapsamında değerlendirilecek olan yatırım konuları;

-Bitkisel Ürün İşlenmesi Paketlenmesi ve Depolanması,

-Hayvansal Ürün İşlenmesi Paketlenmesi ve Depolanması,

-Su Ürünleri İşlenmesi Paketlenmesi ve Depolanması,

-Tarımsal Ürünler içi Çelik Silo,

-Soğuk Hava Deposu,

-Yenilenebilir Enerji Kullanan Seralar,

-Yenilenebilir Enerji Üretim Tesisleri,

-Hayvansal ve Bitkisel Orijinli Gübre İşlenmesi Paketlenmesi ve Depolanması,

-Tarımsal Üretime Yönelik Sabit Yatırımlar (Ahır, Ağıl, Kaz ve Hindi Kümesi, Mantar Tesisi, Su Ürünleri Çiftliği)

-Kırsal Turizm Yatırımları,

-Çiftlik Faaliyetlerinin Geliştirilmesi,

-El Sanatları ve Katma Değerli Ürünler ile Bilişim Sistemi Yatırımları konularında hibe başvuru projeleri değerlendirmeye alınacaktır.

 

Program kapsamındaki konulara ilişkin proje hazırlayarak yatırım teklifi vermek isteyen yatırımcıların, 30 Eylül 2019 tarihi mesai bitimine kadar projelerini internet üzerinden giriş yaparak müracaatlarını tamamlamaları gerekmektedir.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum