Advert
as

Çalışkan’dan Üçkaç’a Teşekkür

Çalışkan’dan Üçkaç’a Teşekkür

Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz açılan parkur kursuna katılan ve bekçilik sınavına giren 20 gencin barajı geçtiği belirtildi. Müdür Zülfü Çalışkan, kursiyerlere yardımcı olan Bestami Üçkaç’a teşekkür etti.

Kısıtlı imkanlarla Bekçilik sınavına hazırlanan gençlerimiz için Solhan Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından ücretsiz açılan kursa katılım sağlayan 20 genç bekçi adayı, kurs sonrasında 48 saniyelik barajı geçerek fire vermeden yollarına devam etmeyi başardı. Gençlik Spor Müdürü Zülfü Çalışkan, parkur çalışmasında kursiyerlere yardımcı olan Bestami Üçkaç’a teşekkür etti. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Spor Müdürü Zülfü Çalışkan, “Bekçilik kursu kapsamında bizlere yardımcı olan, hiçbir beklentisi olmadan gençlerimize öncülük eden Bestami Üçkaç’ın katkılarıyla 20 kursiyer arkadaşımız 48 saniyelik barajı geçerek, mülakatlara katılmaya hak kazanmıştır. Bu süreçte karşılıksız bir şekilde katkı sunan Bestami Üçkaç’a ve 20 kursiyerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum