Advert
as

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Yaptığı hayırlı hizmetlerle adını duyuran Bingöl Umut Kervanı Derneği, öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

Eğitim ve öğretim yılı öncesinde öğrencilere kırtasiye yardımında bulunduklarını ifade eden Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkan Yardımcısı Refik Gönül, Bingöl Umut Kervanı olarak, 2019-2020 eğitim ve öğretim sezonu için okula başlayacak olan öğrenciler için farklı kalemlerde kırtasiye yardımı yaptıklarını söyledi.

 

“Fakir ve muhtaçlara hayırseverlerin katkılarıyla yardımlarımızı sürdürüyoruz” 

İlkokul, ortaokul ve liseye giden çocuklar için kırtasiye malzemelerini hayırsever esnafların katkılarıyla temin ettiklerini belirten Gönül, “Şu anda da paketlerimizi hazırladık, ilimizde ikamet eden ve tespit ettiğimiz fakir ve muhtaç ailelerimizin çocuklarına yardımda bulunacağız." dedi. 

 Bingöl’de bulunan fakir ve muhtaçlara imkanlar nispetinde nakdi ve ayni yardımları ulaştırmaya gayret ettiklerini dile getiren Gönül, “Biz dernek olarak her nevi gıda yarımında bulunuyoruz. Ev eşyası konusunda ihtiyacı olanlara katkılarda bulunuyoruz.  Tüm ihtiyaçları gidermek için elimizden gelen yardımı esirgemiyoruz. İmkânlar çerçevesinde yardımlarımızı yapmaya gayretle devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 Gönül, sözlerini şöyle sürdürdü:“Kırtasiye malzemesi verdiğimiz zaman çocukların gülmeleri bizde ve bu hayrı yapan kişilerde farklı bir duygu meydana getiriyor.  Gerçekten de onların o sevinmelerinden beli oluyor ki ihtiyaçları var. Biz bir an evvel sıkıntılarını hayırsever kardeşlerimizin yaptığı bağışlarla gidermeye çalışıyoruz. Kırtasiye yardımlarımız devam ediyor. Yaptığımız yardımların içerisinde; okul çantası başta olmak üzere resim defteri, boya çeşitleri, kalem çeşitleri, farklı çapta çok amaçlı defterler bulunuyor. Allah Teâlâ yardımlarda bulunan hayırseverlerin yardımını kabul etsin.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum