Advert
as

"Bilime Sevdalı, Ahlaklı Çocuklar Yetiştirmeliyiz"

Bingöl’de 2019-2020 eğitim öğretim yılı planlama çalıştayında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, "İnsanlık hayrına bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı çocuklar yetiştirmeliyiz." dedi.

Bingöl İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının Planlama Çalıştayı düzenlendi. 

Merkez Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen çalıştaya, İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları, şube müdürleri,  İlçe Milli Eğitim müdürleri ve ildeki tüm okul müdürleri katıldı. 

Çalıştayda bir konuşma yapan İl Müdürü Rahmi Güney,  "Siz bizim hikâyemizin baş kahramanlarısınız. Sizin bize desteğiniz olmadan başarmamız imkânsız. Sizden tek ricam birlikte, yeniliklere açık çalışmalar yürütmeniz. Eğitim hikâyemizin başarısı yolunda ihtiyacımız olan her konuda ben yanınızdayım. Biz birlikte başaracağız. Eğer bu çorbada bizim de tuzumuz bulunsun istiyorsak birbirimize destek olalım." dedi.

 

"Nitelikli, ahlaklı çocuklar yetiştirmeliyiz"

 Güney, "Çocuklarımız, ailemiz, ülkemiz, bugünümüz, geleceğimiz ve tüm insanlık için birlikteliğe daha önce hiç görülmemiş biçimde ihtiyacımız var. Hazırlanan projelerin çocukların daha iyi bir hayat standardına ulaşması için önemlidir. Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk'un da vurguladığı gibi 2023 Eğitim Vizyonu'nun temel amacı, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı çocuklar yetiştirmektir. Burada yapılacak çalışma, bakanlığımızın ülke genelinde belirlediği vizyon hedeflerine sahadan veri toplamak ve gelişimini sağlamak açısından önemlidir." İfadelerini kullandı. 

 2023 Eğitim Vizyonu’nun hedefleri doğrultusunda, öğrencilerin ve öğretmenlerin her türlü ihtiyaçlarının karşılanacağını dile getiren Güney, "Velilerimizin ve öğretmenlerinizin sürekli bir işbirliği içerisinde olduğu eğitim modelleri üretmek ve yaygınlaştırmak amacıyla bir araya geldiğimiz çalıştayın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum