Advert
as

Solhan Eğitim Bir-Sen’de Nöbet Değişimi

Solhan Eğitim Bir-Sen’de Nöbet Değişimi

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Solhan Temsilciliğini yapan Nurullah Azak’ın Bursa İznik ilçesine tayin olması sonucu yerine Ferzende Açan seçildi.

Uzun yıllardır Solhan Eğitim Bir-Sen İlçe temsilciliğini yürüten Nurullah Azak'ın Bursa'ya tayin olması üzerine Solhan Eğitim Bir Sen İlçe temsilciliğine Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ferzende Açan seçildi.

 

Eğitim Bir-Sen Bingöl Şube Başkanı Yunus Kava ve İl yönetiminin de hazır olduğu toplantıda İl Şube Başkanı Yunus Kava " Nurullah Azak hocamız uzun yıllardır ilçe temsilciliğimizi başarıyla yürütmüş ve hep yük alan olmuştur. Üyelerimizin sorun ve talepleriyle yakından ilgilenmiş, başarılı faaliyetlerde bulunmuştur. Hizmetlerinden dolayı Nurullah hocamıza bir kez daha teşekkür ederim. Ferzende Açan hocamız ve ekibininde bu görevi başarıyla yürüteceğine inanıyorum." dedi.

 

Solhan Eğitim Bir-Sen İlçe temsilciliğine seçilen Ferzende Açan ise " uzun yıllardır bu görevi başarıyla yürüten Nurullah Azak hocamızdan sonra bu görevi devralmak büyük bir sorumluluk ister. İnşaallah Nurullah hocamızdan devraldığımız bu görevi ekip arkadaşlarımla beraber layıkıyla yürütürüz. Bizi bu göreve layık gören yönetimdeki ekibimize teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum