Advert
as

Kulp Şehitleri için Mevlit Okutuldu

Kulp Şehitleri için Mevlit Okutuldu

Diyarbakır Kulp ilçesi kırsalında PKK tarafından düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan vatandaşlar için Solhan Ulu Camii’de Mevlit programı düzenlendi.

Diyarbakır Kulp'a bağlı Ağaçkorur köyü mevkiinde, odun toplamaya gidenlerin bulunduğu minibüsün geçişi sırasında, PKK tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu hayatını kaybeden 7 kişi için Ulu Camii’de Mevlit programı düzenledi.

 

Şehitler için İlçe Müftülüğü tarafından Merkez Ulu Camide okutulan mevlit programına çok sayıda vatandaşımız katıldı.

 

Okunan mevlit ve Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrasında İlçe Müftüsü Muharrem Dutar tarafından saldırıda hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlarımızın nezdinde, ülkemizin ve milletimizin huzur ve selameti için dualar edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum