Advert
as

Asayiş Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Asayiş Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Bingöl'de Eylül ayı il güvenlik ve asayiş koordinasyon toplantısı Vali Kadir Ekinci başkanlığında düzenlendi.

İçişleri Bakanlığının 17 Temmuz 2019 tarih ve 12638 sayılı emirleri uyarınca; Eylül ayı "İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı" Vali Kadir Ekinci başkanlığında, İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapıldı. 

Toplantıda Bingöl'ün genel güvenlik ve asayişini olumsuz etkileyen konular değerlendirilerek yapılması gereken çalışmalar, alınması gereken önlemler ile kurumlar arası koordinasyonu gerektiren hususlar görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıya Vali Ekinci'nin yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, 49. Komando Tugay Komutanı V. T. Albay Ali Olcay Küçüktepe, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Albay Abdurrahman Başbuğ, ilçe emniyet müdürleri ve ilçe jandarma komutanları ile kurumların ilgili personeli katıldı. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum