Advert
as

Belediye, Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

Belediye, Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Mece, Boğlan Mahallesindeki yol çalışmasını yerinde inceledi.

Boğlan Mahallesinde devam eden yol çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Mece, ziyaret ettiği işçilerle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

 

Mece, buradaki konuşmasında  ‘Belirli zamanlarda böylesi ziyaretler gerçekleştirerek, belediyemizde çalışan işçi olacağız.  Hepimiz hizmet için geldiğimiz bu görevde işçilerimizin yanında ve onlarla iç içe olmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, halkımıza ve Solhan’ımıza en iyi hizmetleri sunmanın gayretini göstereceğiz. Üç temel öğe olan Allah’ın yardımı, dürüstlük ve alın teri bizde var oldukça hiçbir zaman sıkıntıya düşmeyeceğiz. Türkiye’de hedef 2023 doğrultusunda hizmetlerimiz devam edecektir.”diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum