Advert
as

İlçe Milli Eğitime Yeni Şube Müdürleri Atandı

İlçe Milli Eğitime Yeni Şube Müdürleri Atandı

Solhan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atanan Muhtesim Tunç ve Sadullah Eryatan göreve başladı.


Daha önce görev yapan iki şube müdürünün başka yere tayin edilmesinden dolayı boşalan İlçe Milli Eğitim şube müdürlüklerine, Bakanlık oluruyla atanan Muhtesim Tunç ve Sadullah Eryatan göreve başladı. 

Atamaların ardından Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan şube müdürü sayısı tekrar 3'e yükseldi. 

Yeni atanan Şube Müdürleri Muhtesim Tunç ve Sadullah Eryatan yeni görevinde Solhan Haber ailesi olarak başarılar dileriz.

 

Muhtesim Tunç Kimdir? 

1981 yılında Solhan Şimşirpınar köyünde doğdu. İlkokulu Şimşirpınar İlkokulunda, Ortaokulu Solhan Lisesi’nde, Liseyi ise Tunceli-Pertek İmam Hatip Lisesi ile Elazığ Açık Öğretim Lisesi’nde okudu. 2003 yılında Malatya İnönü Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Şubat 2004’te Solhan YİBO’da öğretmenliğe başladı. 2008 yılında Solhan Halk Eğitimi Merkezi’ne Müdür yardımcısı olarak atandı. 3 yıl bu kurumda görev yaptıktan sonra 2011 yılında Solhan Hazarsah Yeniyerlesim İlköğretim Okulun’a Müdür olarak atandı. Bu kurumda 2 yıl Okul Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 2013-2016 yıllarında Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde sırasıyla Müdür Yardımcısı ve Müdür Başyardımcısı görevlerini yürüttü. Mayıs 2016’da yapılan Müdürlük Sınavında başarılı olup Solhan Halk Eğitimi Merkezi’ne Müdür olarak atandı. 01 Nisan 2018 tarihinde yapılan MEB Taşra Teşkilatı Şube Müdürlüğü Görevde yükselme sınavını kazanan Tunç, Şube Müdürü olarak Adaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanıp,15.10.2019 tarihinde İlçemize Milli Eğitim Şube Müdürü olarak göreve başladı. Tunç, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Sadullah Eryatan Kimdir? 

06.10.1981 tarihinde Bingöl´ de doğdu. İlkokulu Atatürk İlkokulunda, ortaokulu Yüzüncü Yıl Ortaokulu´nda ve lise öğrenimini Bingöl Lisesinde yaptı. 1999-2003 yılları arasında da Atatürk Üniversitesinde Lisans Eğitimini tamamlayarak, 2003 yılında sınıf öğretmeni olarak Bingöl´e atandı. 2018 yılına kadar çeşitli okullarda öğretmenlik ve idarecilik yaptı. 24.09.2018 tarihinde Elazığ İli Maden İlçesine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atanıp, 2019 yılına kadar görev yaptıktan sonra, 15.10.2019 tarihinde İlçemize Milli Eğitim Şube Müdürü olarak göreve başladı. Eryatan, evli ve 1 çocuk babasıdır.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum