Advert
as

Köy Sakinlerinden Yol Tepkisi

Köy Sakinlerinden Yol Tepkisi

Yiğitharman Köyü Keşkan Mezra sakini İbrahim Kaya, iki yıldır bozuk olan yollarının yapımı için yetkililerden yardım istedi.

Yiğitharman Köyü Beşevler (Yekmal) mezrasında yapılan güneş paneli şantiyesinin ağır yüklü araçların köye ait yolu tahrip ettiğini belirten köy sakini İbrahim Kaya, kış ayına girmeden yolun yapılmasını talep etti.

 

Yiğitharman Köyü sakinlerinden İbrahim Kaya; "3 yıl önce Yiğitharman Köyünün Keşkan Mezrasının yolu asfalt yapılmıştı. İki sene önce Keşkan yukarısında bulunan Beşevler (Yekmal) köyünde başlanan güneş paneli şantiyesinin ağır yüklü araçların geçmesi ve yeni yapılmasına rağmen köyün yolu ağır tahrip görmüş. Araçların geçmesine engel olmaktadır. Köylüler defalarca şantiye yetkililerini uyarmasına rağmen hala bir netice alınamamıştır. Yaklaşık bir buçuk ay önce köyün yoluna zift döküldü, ama hala yama yapılmadı. Yama yapılmazsa kışın ciddi sıkıntılar yaşanılır. Ufak bir yağmur yağdığında arabalar yolda kalıyor ve ağır araçların geçtiği yolda yolun orta kısmı kalkmış üstünden geçen araçların ciddi bir şekilde hasar almalarına neden olmaktadır. Başta Sayın Kaymakamımız ve yetkililerimize sesimizi duyurmak istiyoruz.”dedi.

 

Kaya, “Aksi halde köylülerin yolu kapatacaklarını ve hiçbir şantiye yetkilisi veya personelinin geçmelerine izin vermeyeceğiz."dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum