Advert
as

Sağlık-Sen’den Sağlık Çalışanlarına Ziyaret

Sağlık-Sen’den Sağlık Çalışanlarına Ziyaret

Bingöl Sağlık-Sen Başkanı Bilal Arslan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ilçemizde görev yapan sağlık çalışanlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.


Bingöl Sağlık-Sen Başkanı Bilal Arslan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Solhan Devlet hastanesi, İlçe Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık çalışanları ziyaret edilerek çalışmalar hakkında istişarelerde yapılarak toplu sözleşme hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

 

Başkan Arslan “Solhan ilimize bağlı en gelişmiş ilçe diyebiliriz. İlçemizde bulunan Solhan Devlet hastanesi, İlçe Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık çalışanlarını yerlerinde ziyaret ederek gerekli istişarelerde bulunduk, tabiî ki yöneticilerimizle de görüşmelerimiz oldu. Sağlık hizmetinin bir ekip işi olduğuna inanıyorum. Hep birlikte sağlık çalışanlarının halka iyi hizmet vermek adına gayret içinde olduğunu bilinmesini istiyorum. İlçe Sağlık müdürümüz Fırat Makta, Solhan Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Döğer ve tüm mesai arkadaşlarımıza gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum