Advert
as

Vali Kadir Ekinci’den Köy Ziyareti

Vali Kadir Ekinci’den Köy Ziyareti

Vali Kadir Ekinci, ‘köy ziyaretleri’ kapsamında Merkez Alibir ve Sancaklı Köylerini ziyaret etti.


 

İlk olarak ziyaret edilen Merkez Alibir köyünde köy muhtarı Haris Çaparlar ve köy sakinleri tarafından karşılanan Vali Ekinci, Alibir Köyü Camii Taziye Yerinde vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunları ve talepleri dinledi. Daha sonra 2019 yılı içinde tamamlanan 3.376 m2’lik köyiçi kilitli parke taşı çalışmalarını inceledi.

 

Program, Alibir köyünde açılan ‘Dikiş ve Nakış Kursu’nu ziyaret ile devam etti. Vali Ekinci, kursiyerlerden el emeği göz nuru ürünler hakkında bilgi aldı; çalışmalarında başarılar diledi.

 

Daha sonra Merkez Sancaklı Köyü’nü ziyaret eden Vali Kadir Ekinci, burada da köy muhtarı Bayram Baynal ve köy sakinleri tarafından karşılandı. Köylüler ile bir araya gelen Vali Ekinci, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum