Advert
as

Solhan Spor Sezonun İlk Mağlubiyetini Aldı

Solhan Spor Sezonun İlk Mağlubiyetini Aldı

2019-20 Sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor Kulübü sezonun ilk mağlubiyetini kendi evinde aldı.

 

2019-20 Sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor Kulübü sezonun dördüncü haftasında kendi evinde mücadele ettiği grubun iddialı isimlerinden olan Cizre Belediye Spor’a 3-2 mağlup oldu.

 

Solhan Kapalı Spor salonunda Solhan Spor ile Cizre Belediye arasında yapılan müsabakada, ilk seti 22-25 kazanan konuk takım Cizre Belediye 0-1'lik üstünlüğü elde etti. Akabinde ikinci seti 25-18, üçüncü seti  25-15 üstünlükle kazanan temsilcimiz setlerde 2-1 öne geçti. Dördüncü seti ise konuk takım 22-25 alarak durumu eşitledi. Konuk takım Cizre Belediyesi oynanan Taybirek setini (5.set) 7-15 alarak temsilcimiz Solhan Spor’u 3-2 mağlup etti.

 

Böylelikle Solhan Spor voleybol takımı, TVF Birinci Lig Erkekler B Grubunda oynanan 4. Hafta müsabakasında puanını 9’a çıkartsa da, üçüncü sıraya gerileyerek haftayı noktaladı.

 

Temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımının, bir sonraki maçı Maliye İhtisas ile 9 Kasım 2019 tarihi Cumartesi günü saat 13:00’da Ankara Beştepe Kapalı Spor Salonunda yapılacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum