Advert
as

Yıldız Teknik’ten Yenibaşak YİBO’ya Eğitim Desteği

Yıldız Teknik’ten Yenibaşak YİBO’ya Eğitim Desteği

Yenibaşak YİBO’da açılışı yapılan Bilgisayar Laboratuvarı, Yıldız Teknik Üniversitesinin desteğiyle gerçekleşti.


Yıldız Teknik Üniversitesi yönetimi ve öğrencilerinin desteğiyle hazırlanan Bilgisayar Laboratuvarının açılışı yapıldı. Daha sonra Türk Kızılay'ı Güngören Şube Başkanlığının öğrencilerimiz için hazırlatmış olduğu giyim paketleri öğrencilere dağıtıldı.

 

Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Yıldız Teknik Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Yüksel Karahan, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Türk Kızılay'ı Güngören Şube Başkanı Erhan Tan, Türk Kızılay'ı Bingöl Şube Başkanlığı çalışanları ve Yenibaşak köy halkı katıldı.

 

Teşekkür konuşmasını yapan Yenibaşak Okul Müdürü Harun Orman,”İstanbul'dan gelip köyümüzdeki öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında katkı sağlayan Üniversite yönetimine ve Türk Kızılay'ı Güngören Şubesine Yenibaşak YBO ve halkımız adına teşekkür ediyorum. Bu bağışın okullarımızın eğitimine katkı sunacağına ve daha da önemlisi öğrencilerimiz arasındaki kardeşlik bağlarını da güçlendireceğine inanıyorum. Açılışını yaptığımız bu Laboratuvar Sınıfının okulumuz öğrencileri için hayırlı olmasını diliyorum.''ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum