Advert
as

Umut Kervanı Yardımlarını Sürdürüyor

Umut Kervanı Yardımlarını Sürdürüyor

Bingöl Umut Kervanı Derneği, İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü vazifesini görerek, kentteki ihtiyaç sahibi insanlara elini uzatmaya devam ediyor.

Yaptığı hayırlı hizmetlerle adını duyuran Umut Kervanı Vakfı Üyesi Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2019 yılı Ekim ayına ait faaliyet raporunu açıkladı. 

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkan yardımcısı Refik Gönül, Ekim ayı içerisinde 28 mağdur ve ihtiyaç sahibi aileye, toplamda 7 bin 195 TL tutarında yardımda bulunduklarını belirtti. 

Bingöl Umut Kervanı başkan yardımcısı Mehmet Refik Gönül, Ekim ayında yapılan yardım çalışmalarını Kamuoyuyla paylaşarak, şunları söyledi: 

“Bir ay içerisinde 28 mağdur ve ihtiyaç sahibi aileye, toplamda 7 bin 195 TL tutarında yardımda Bulunduk. Her ay olduğu gibi bu ay da Bingöl Umut Kervanı olarak muhtaç ailelere yardımda bulunmaya devam ettik. Muhtaçların umudu haline gelen Bingöl umut Kervanı olarak, yaptığımız yardımlarla muhtaç, kimsesizlerin ihtiyaçlarını giderme gayreti içerisinde olmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda Ekim ayı içerisinde 20 aileye 2 bin 245 TL tutarında gıda yardımı ve 8 aileye 4 bin 950 TL tutarında nakdi yardımda bulunduk. Önümüz kış ve kış ayları muhtaçlar için daha çetin geçiyor. Veren ellerimizden muhtaçların kış aylarını rahat atlatmaları için daha fazla yardım bekliyoruz. Rabbim verenlerden razı olsun. Çalışmalarımızı bereketlendirsin.”

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum