Advert
as

Solhan’da ‘Eğitimde İşbirliği’ Protokolü İmzalandı

Solhan’da ‘Eğitimde İşbirliği’ Protokolü İmzalandı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü arasında ‘Eğitimde İşbirliği’ Protokolü imzalandı.

 

Solhan İlçe Müftülüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Değerler Eğitimi kapsamında ‘Eğitimde İşbirliği’ protokolü imzalandı.

 

Protokol ile amaç, okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerimize yönelik eğitim desteği, milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel anlamda öğrencilerin desteklenmesi, geliştirilmesi ve yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.

İki yıl süre ile geçerli olacak bu protokol kapsamında; Okul öncesinde değerler eğitimi, pansiyon ve yurtlarda değerler eğitimi, okullara kitap ve yayın desteği, personele yönelik eğitim faaliyetleri, İHL öğrencilerine mesleki alanlarda destek vermek, Halk Eğitim Merkezinde Kur'an Kursları açmak, iki kurum arasında tecrübe paylaşımı, AİHL ve İHO’larda dini gün ve geceler dolayısıyla yarışmalar düzenlemek olduğu belirtildi.

 

İlçe Müftüsü Muharrem Dutar,”Bu protokolün hazırlanmasında emeği geçen başta Sayın Kaymakamımız Mustafa Hamit Kıyıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali İhsan Yanılmaz ve Şube Müdürü Muhtesin Tunç beylere teşekkür eder, protokolün eğitim camiamız ve öğrencilerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum