Advert
as

Gezen Sinema Tır’ı Solhan’da

Gezen Sinema Tır’ı Solhan’da

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ortak projesi olan "Gezen Sinema TIR'ı İlçe Kültür Merkezi önünde çocuklara sinema keyfi yaşattı.

 

Sinema salonlarına ulaşımı kolay olmayan çocukları sinema ile buluşturmayı hedefleyen Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ortak projesi kapsamında 'Gezen Sinema TIR'I, Eylül ayında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katıldığı törenle Ankara'dan uğurlanmıştı.

 

Gezen sinema Tır’ı Solhan’da

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortak projesi olan "Gezen Sinema TIR'ı  Solhan Kültür Merkezi önünde çocuklara sinema keyfi yaşattı. Çocuklar ilk kez birlikte sinema keyfi yaşadı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum