Advert
as

Dilektepe Ulu Camii Yardımlarınızı Bekliyor

Dilektepe Ulu Camii Yardımlarınızı Bekliyor

Dilektepe Köyünde yapımına devam edilen ve çok amaçlı Ulu Camii inşaatı yardımlarınızı bekliyor.

Dilektepe Köyünde inşaatı devam eden çok amaçlı Ulu Camii’nin hizmete açılabilmesi için hayırsever halkın yardımları bekleniyor. Camii içerisinde cenaze yıkama yeri, taziye evi ve bay bayan abdest alma yerleri bulunuyor. 

Camilerin önemini değinen Dilektepe Köyü Ulu Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Abdurrahman Uçar,  “Cami yapmak, imanın ve dindarlığın göstergesidir. Yüce Allah, cami yaptırmanın önemini Kur’an-ı Kerim’in Tövbe süresinin 18. Ayet ’inde şöyle buyuruyor.“Allah’ın mescidlerini ancak Allah’a ve âhiret gününe inanan, namazını kılan, zekâtını veren ve yalnız Allah’tan korkup çekinen kimseler imar edebilirler. İşte bunların doğru yolu bulanlardan olmaları umulur.” İlahi ferman gereği  hayırsever halkımızın yardımlarını bekliyoruz.”dedi.

 Hayırseverlere çağrıda bulunan Uçar, “İnşaatı bittikten sonra köyümüze ayrı bir güzellik katacak olan camimizin biran önce bitirilip ibadete açılabilmesi için siz değerli halkımızın ve hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Bu vesile ile tüm hayırsever halkımızın yardımlarını bekliyoruz. Ayrıca hayırsever kurum ve kuruluşlarımızın da katkı ve yardımlarını bekliyoruz. Yapacağınız yardımları Rabbim kabul eylesin.”dedi.

 Dernek Başkanı Uçar, bağış için 0533 764 1847 numaralı telefondan iletişime geçilebileceği ve Solhan Ziraat Bankasındaki TR6300 0100 0499 8087 5144 5001 nolu banka hesabına da bağış yatırabileceğini belirtti.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum