Advert
as

İlçe Müftülüğü Gençlik Sohbetlerine Başladı

İlçe Müftülüğü Gençlik Sohbetlerine Başladı

İlçe Müftülüğü tarafından düzenli olarak yapılacak olan gençlik sohbetleri, geçen hafta Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi Yurdunda kalan öğrencilerle başladı.

 

Ulu Cami İmam-Hatibi Mehmet Bingöl tarafından Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi Yurdunda “Adalet” konulu sohbet düzenlendi.

 

Konu ile ilgili müftülükten yapılan açıklamada,”İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğümüz arasında imzalanan protokol kapsamında İlköğretim ve ortaöğretim öğrencilerimize yönelik değerler eğitimi temalarının işleneceği 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı Gençlik Sohbetleri yeniden başladı. Pazartesi günü Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi Yurdunda kalan öğrencilere yönelik Ulu Cami İmam-Hatibi Mehmet Bingöl Hocamız tarafından “Adalet” konusunun işlendiği sohbet programı verimli geçti. İki haftada bir gerçekleşecek kız ve erkek öğrencilere yönelik sohbetler Mayıs ayına kadar devam edecek. Bu yeni sezonun verimli geçmesini temenni ediyor, emeği geçen hocalarımıza, okul yönetimlerine ve öğrencilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum