Advert
as

Ağaçlandırma Gününde Fidan Dikimi Yapıldı

Ağaçlandırma Gününde Fidan Dikimi Yapıldı

Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcının katılımıyla Dilektepe Köyünde bulunan Dilektepe Ortaokulunda bahçesinde 11 Kasım 2019 günü saat 11.11’de fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan 'Geleceğe Nefes Ol' fidan dikim kampanyası kapsamında ilçemizde fidanlar toprakla buluştu.

 

Ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak, özellikle son aylarda çıkan orman yangınları neticesinde zarar gören alanların yeniden ağaçlandırma konusunda vatandaşlarımızın yoğun taleplerine karşılık vermek ve toplumda çevre konusunda farkındalığı artırmak maksadıyla tüm Türkiye de olduğu gibi İlçemizde de fidan dikim etkinliği gerçekleşti.

 

Dilektepe Köyünde bulunan Dilektepe Ortaokulunda bahçesinde düzenlenen programa Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, İlçe Emniyet Müdürü İdris Seyman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, İlçe Müftüsü Muharrem Dutar, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Fidan dikimi ile ilgili Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, “Etkinlik ilçemizde bulunan ağaçlandırma sahaları ile okul bahçeleri, yol kenarları, kamusal alanlar ile orman alanları kısaca ağaçlandırma çalışması yapılabilecek bütün potansiyel alanlarda yaklaşık 13.250 fidan dikimi gerçekleştirilecektir.” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum