Advert
as

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Solhan’da ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ Solhan Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen program ile kutlandı.


24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinlikler yapıldı. İlk tören Hükümet Konağı bahçesinde yapıldı. Daha sonraki program ise Solhan Belediyesi Kültür Merkezi’nde devam etti.

 

Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, konuşmasında “Öğretmenler günü olarak atfedilmiş bu günü bir kez daha birlikte kutlamanın mutluluğunu ve onurunu yaşamaktayız. Öğretmenlik bitmeyen bir sevda; bir ömür süren bir gönüllülük; karşılık beklemeksizin verilen emek; vatanını, milletini kendinden önce düşünmek; hiç tanımadığın bir hayatın güzelleşmesi için çabalamak ve bir çocuğun gülümsemesiyle ödüllenmektir. Başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere, ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Sizlerin huzurunda bütün öğretmenlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” diyerek tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

 

Akabinde İlçe Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı kürsüye çıkarak öğretmenlerin toplumdaki yeri ve değerini anlatırken, öğrenci - öğretmen arasında yaşanmış duygusal bir anekdotuanlatarak öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

 

Program geçen yıl göreve başlayan aday öğretmenlerin yemin töreni, öğrenci ve öğretmenlerce hazırlanan etkinliklerle devam etti. 24 Kasım öğretmenler günü programı sürpriz hediye çekilişi ile sona erdi.

 

Programa İlçe Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Belediye Başkanı AbdulhakimYıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum