Advert
as

Yeniden Refah Partisi Hane Ziyaretlerine Başladı

Yeniden Refah Partisi Hane Ziyaretlerine Başladı

Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanlığı, parti çalışmaları kapsamında hane ziyaretlerine başladı. Geçen hafta başlanılan ziyaret programına iki mahalle muhtarı evlerinde ziyaret edilip parti çalışmaları ve programları hakkında bilgi verildi.

Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanlığı, ziyaretlerine devam ediyor. Mart ayında Solhan'da teşkilatlanan ve Nisan ayında ise ilçe kongresini yapan Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanlığı kurum ziyaretleri ile çalışmalarına başlamıştı. Kasım ayında ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Teşkilatı, hane ziyaretlerine mahalle muhtarlarını ziyaretleri ile başladı.

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Abdullah Bildik, "İlçe teşkilatı kurulduktan sonra kurum ziyaretlerine başladık. Hane ziyaretleri programımıza da geçtiğimiz hafta  başladık. Hane ziyaretlerine öncelikle mahallelerin seçilmişleri olan muhtarlarımızın evlerine misafir olarak başladık. Boğlan Mahallesi ve Halime Pınar Mahallesi muhtarları ziyaretlerimizi yaptık, Yeni Mahalle ile Yeşilova Mahallesi Muhtarlarına da Allah nasip ederse misafir olacağız. Bir yıl önce kurulan ve geçtiğimiz günlerde büyük bir katılım ile gerçekleşen birinci olağan kongremizde halkımızın yeniden Milli Görüş kadrolarını beklediğini gösterdikleri teveccüh ile gördük. Bizler de bu davanın fertleri olarak üzerimize düşeni yapıp vatandaşlarımıza parti çalışmalarını ve programı hakkında bilgi veriyoruz. Siyaseti amaç olarak gören değil halka hizmet için araç edinen ve farklılıkları zenginlik kabul ederek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Millî Görüş'ün ortaya koyduğu "Yaşanabilir Türkiye", "Yeniden Büyük Türkiye" ve "Yeni Bir Dünya" olmak üzere üç temel hedef ile yola çıkan partimizin büyük kongresi sadece ülkemizde değil dünyada da dikkat çekti. Partimizi anlatmak için ve gönüllere dokunmak için ziyaretlerimize devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

 

Kendilerini misafir eden muhtarlara teşekkür eden Bildik, "Kasım ayı son toplantımıza Osmaniye İl Başkanımız ve hemşehrimiz Sayın Abdulsamet Orman da katılıp bizleri parti çalışmaları hakkında da bilgilendirdiği için kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum