Advert
as

Vali Ekinci, Öğrencilerden Kur’an-ı Kerim Tilaveti Dinledi

Vali Ekinci, Öğrencilerden Kur’an-ı Kerim Tilaveti Dinledi

Vali Kadir Ekinci, Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenler ile bir araya geldi. Vali Ekinci, daha sonra öğrencilerden Kur’an-ı Kerim tilaveti dinledi.

 

Vali Kadir Ekinci, Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenler ile bir araya geldi.

 

Vali Ekinci, okul bahçesinde İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ve okul idarecileri tarafından karşılandı.

 

Vali Kadir Ekinci daha sonra STEM Merkezini ziyaret etti. ‘Geleceğin Mühendis ve Teknisyenlerini Yetiştiriyoruz’ projesi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Ekinci, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Vali Ekinci okul ziyareti programı Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi ‘Hafızlık Kursu’ ziyareti ile devam etti. Burada öğrenciler ile bir süre hafızlık eğitimi üzerine sohbet eden Vali Ekinci, daha sonra öğrencilerden Kur’an-ı Kerim tilaveti dinledi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum