Advert
as

Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatı Çalışmalarını Değerlendirdi

Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatı Çalışmalarını Değerlendirdi

Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanlığının çalışmaları Aralık ayı toplantısında değerlendirildi.

Partinin Aralık ayı toplantısında çalışmalar hakkında üyeleri bilgilendiren Bildik, "Yeniden Refah Partisi olarak rahmetli Erbakan Hocamızın bizlere miras bıraktığı siyaset anlayışı ile mücadele ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan'ın ortaya koyduğu siyasi nezaket ile çalışmalarımızı yürüteceğiz." dedi.

 Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanlığı Aralık ayı toplantısı yapıldı. Parti üyelerinin katıldığı toplantıda parti çalışmaları hakkında bilgi veren ve neden Yeniden Refah Partisi'ne ihtiyaç olduğunu aktaran Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanı Abdullah Bildik, Solhan ilçe teşkilatı çalışmaları hakkında da katılımcıları bilgilendirip toplantı sonunda görüş ve önerileri alarak değerlendirmelerde bulundu.

 Yeniden Refah Partisi'nin 23 Kasım 2018 tarihinde kurulduğunu ve Solhan İlçe teşkilatının ise Mart 2019'da kurulup Nisan ayında ilçe kongresini yapıp çalışmalarına başladığını ve süreç içerisinde üyelere yönelik çalışmalar ile kamu kurumları ve hane ziyaretleri ile çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Bildik, seçim zamanı olmadığı için halkla kucaklaşmanın önemli olduğunu ve halkın bu çalışmaları önemseyip olumlu dönüşlerin olduğunu aktardı. 

Yeniden Refah Partisi yetkililerinin yaptıkları istişareler neticesinde Yeniden Refah Partisi'nin kurulması gerektiğine olan inanç ile çalışmaların başlatıldığını aktaran Bildik, Milli Görüşün merhum lideri Necmettin Erbakan'ın siyasi anlayışıyla yola çıktıklarını belirtip şunları aktardı: "Yeniden Refah Partisi olarak rahmetli Erbakan Hocamızın bizlere miras bıraktığı siyaset anlayışı ile mücadele ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan'ın ortaya koyduğu siyasi nezaket ile çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bizler birilerinin yanlışları üzerinde prim yaparak yükselmek için mücadele etmiyoruz. Başkasını kendine basamak edinenler bir gün düşe bilirler, ancak yükselmek için kendi basamaklarını oluşturanlar Allah'ın izni ile hep hedefe doğru yürüyeceklerdir. Varsa yanlışları illaki bunu tespit edip çözüm önerilerimiz olacak, hizmet etmek için başkalarının yanlışları üzerinden değil kendi program ve projelerimiz ile yolumuza devam edeceğiz. Bir hizmeti yapmak için verilen mücadelede ve bir yanlışı düzeltmede gayret edilirken niyette Allah'ın rızası gözetilirse orada inşaallah Allah katında da bir karşılığı olacaktır. Partimizin kuruluşunda Sayın Genel Başkanımız, “Kavga etmek, çatışmak, cezalandırmak, yıkmak için gelmiyoruz. Yapılan hizmetlere teşekkür edeceğiz, takdir ve tebrik edeceğiz, eksikleri tamamlayacağız, yanlışları da davamıza, istikametimize uygun doğrularla düzelteceğiz” ifadelerini kullanmıştı. Bizler de bu anlayışı benimseyenler olarak bir arada bulunuyoruz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yapacağız."

 Teşkilat çalışmaları hakkında da bilgi veren ve Gençlik kolları için üye çalışmaları yapılıp yakın zamanda Gençlik Kollarını oluşturacaklarını belirten, üye olabilecek gençlere de ulaşılarak ekipte yer almalarının sağlanması için her üyenin çalışmasını isteyen Bildik, kadın kolları için de üye kayıtlarına başladıklarını yakın zaman da Kadın kolları için de teşkilatlanmanın yapılıp mahalle ve köy temsilcilerinin de belirlenmesi için üyelerin gayretli çalışmalarına ihtiyaç olduğunu aktardı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum