Advert
as

Solhan Spor, Ziraat Bankasını Eli Boş Gönderdi

Solhan Spor,  Ziraat Bankasını Eli Boş Gönderdi

2019-20 Sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Ziraat Bankasını 3-0 mağlup etti.

2019-20 Sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor Kulübü sezonun on birinci haftasında kendi evinde mücadele ettiği Ziraat Bankasını 3-0 mağlup etti.

 Solhan Kapalı Spor salonunda Solhan Spor ile Ziraat Bankası voleybol takımı arasında yapılan müsabakada, rakibine set vermeyen ev sahibi Solhan spor ilk seti 25-22, ikinci seti 25-16, üçüncü seti de 27-25 alarak müsabakayı 3-0 kazandı.

 Böylelikle Solhan Spor voleybol takımı, TVF Birinci Lig Erkekler B Grubunda oynanan 11. Hafta müsabakasında puanını 21’e çıkartarak, dördüncü sıradaki yerini korudu.

 Temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımının, bir sonraki maçı Gümüşhane temsilcisi TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik ile 5 Ocak 2020 tarihi Cumartesi günü saat 14:00’da Solhan Spor Salonunda yapılacak.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum