Advert
as

Bingöl’de Bağımlılık ile İlgili Tedbirler Görüşüldü

Bingöl’de Bağımlılık ile İlgili Tedbirler Görüşüldü

‘Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu’ Toplantısı Vali Ekinci Başkanlığında yapıldı. Bingöl’de bağımlılık konusu hakkında yapılan çalışmaları, alınan tedbirleri ve istatistik bilgileri paylaştı.

Vali Kadir Ekinci Başkanlığında ‘Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu’ toplantısı yapıldı. İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde yapılan toplantı ilk olarak İl Sağlık Müdürü M. Emin Gündoğdu tarafından yapılan slayt sunumu ile başladı.

 Gündoğdu yaptığı sunumda, Bingöl’de bağımlılık konusu hakkında yapılan çalışmaları, alınan tedbirleri ve istatistik bilgileri paylaştı.

 Toplantıda bağımlılıkla mücadele il koordinasyon kurulu hakkında genel bilgilendirme, kurulların ve teknik çalışma gruplarının belirlenmesi ve bunların çalışma esasları ile kargo firmaları denetleme işlemleri hakkında gündem maddeleri görüşüldü. İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda gerçekleşen programa Vali Kadir Ekinci’nin yanı sıra Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Vali Yardımcısı Yusuf Gemici, İlçe Kaymakamları, İl Müdürleri ve kurul üyeleri katıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum