Advert
as

"Daima Mağdur ve Mazlumların Yanında Olacağız"

Vali Kadir Ekinci, 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü dolayısıyla kendisini ziyaret eden Suriyeli çocukları kabulünde, daima yolda kalmışların, mağdur ve mazlumların yanında yer alacaklarını söyledi.

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü dolayısıyla İl Göç İdaresi Müdür Vekili Akif Esen ve Suriyeli çocukları makamında kabul etti. 

Bingöl'de yaşayan göçmenler hakkında Esen'den bilgi alan Vali Ekinci, Suriyeli çocuklarla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi. 

Uluslararası Göçmenler Günü ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ekinci, "Dünya çapında insani ve ahlaki bir örneklik yaşıyoruz. Ülkemizin milyonlarca Suriyeli kardeşimize açtığı kapılar, sağladığı imkanlar ve insanımızın tükenmeyen misafirperverliği, modern zamanlarda benzerine rastlanmayan bir örnektir. Medeniyet kodlarımızdan öğrendiğimiz bilgi ve büyüklerimizden aldığımız davranışlarla inşallah daima yolda kalmışın, mağdurun ve mazlumun yanında olacağız." dedi. 

Suriyeli çocuklarla bir süre sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyen Ekinci, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum