Advert
as

Atatürk Okulunda Z-Kütüphane Açıldı

Atatürk Okulunda Z-Kütüphane Açıldı

Atatürk İlkokulunda yapılan Z- Kütüphane, İlçe Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı tarafından açıldı.


Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı, Atatürk İlkokulunda yapılan Z- Kütüphanenin ( Zenginleştirilmiş Kütüphane) açılışını yaptı.

 

Okul İdaresi tarafından yapılan açıklamada,”Kütüphane bünyesinde okuma köşesi, zekâ oyunları köşesi ve mini bilişim köşesi yer almaktadır. Bütün öğrencilerimizin okuma alışkanlık ve zevkini kazanmaları haftada en az iki ders saatlerini bu ortamda planlanan etkinliklerde bulunmaları amacıyla yapılan z-kütüphane öğrenciler ve katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

 

Etkinliğin Yerli Malı Haftasına denk gelmesi nedeniyle okul öğretmenleri tarafından hazırlanan yiyecekler misafirlere ikram edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum