Advert
as

Tavz-Der Tarafından ‘Bingöl Başarı Ödülleri Gecesi’ Düzenlendi

Tavz-Der Tarafından ‘Bingöl Başarı Ödülleri Gecesi’ Düzenlendi

Bingöl Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği tarafından gelenekselleştirilen ‘Bingöl Başarı Ödülleri Gecesi’nin 11’incisi gerçekleştirildi. Bingöl’ün enleri, ödül gecesinde ödüllerini aldı.

Bingöl’ün en aktif sivil toplum kuruluşlarından olan Bingöl Tavz Kültür ve Kalkınma Derneğinin (TAVZ DER) Bingöl Üniversitesi Kongre Merkezinde gerçekleştirdiği ve yaklaşık bin kişinin katıldığı 11. Bingöl başarı ödülleri gecesi renkli görüntülere sahne oldu. Tavz Der, oluşturduğu komisyonlarla 5 dalda Bingöl’ün enlerini belirleyip görkemli bir gecede ödül dağıtımını gerçekleştirdi.

Programa, Siyasi Parti Bingöl İl Başkanları, Milli Savunma Bakanlığı Müşaviri Ziya Sözen, Siyasi partilerin il/ilçe Belediye başkanları, STK temsilcileri Kamu Kurum Amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kongre Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirilen ödül gecesi, Grup Tillo’nun seslendirdiği ilahi ezgilere izleyicilerde eşlik ederek renkli görüntülerin yaşanmasına sahne olurken program sonunda misafirlere yöresel lezzet zervet ikram edildi.

Ödüller Takdim Edildi

11.Bingöl Başarı Ödülleri hak sahiplerini belirlemek için bu yıl Bingöl’de yayın yapan basın temsilcileri ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ile istişareler yapıldığını ve bunun sonucunda ödüllerin belirlendiği belirtildi. 5 Dalda belirlenen ödüllerin yanında dernek faaliyetlerinde bulunan temsilcilere de verilen 2 ödül ile birlikte 7 ödül dağıtıldı.

2019’un Enleri

1: Yılın Sporcusu: Bedirhan Alpagu

2: Yılın Sivil Toplum Kuruluşu: Umut Kervanı

3: Yılın Eğitim Ödülü: Ahmet Bağbars proje ekibi

4: Yılın Kültürel Çalışması: Zazaca Vir Dergisi

5: Yılın Yatırım ve İstihdam Ödülü: VESA Tekstil

Tavz Der’in Kendi Ödülleri

1: Tavz Der Teşekkür Ödülü; Geçmiş dönem dernek başkanları

2. Tavz Der Onur Ödülü;  Molla Muhammed Saygın

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum