Advert
as

Emin Evim 118'nci Şubesini Bingöl'de Açtı

Emin Evim 118'nci Şubesini Bingöl'de Açtı

Müşterilerine ''El birliği Sitemi'' ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunan Emin evim, 118'nci şubesini Bingöl'de açtı.

 Türkiye genelinde 100'den fazla şubeyle hizmet veren ve bugüne kadar yüz elli bini aşkın kişiyi ev ve araba sahibi yapan Emin evim 118'nci şubesini Bingöl Merkez Uydu kent Mahallesinde açtı.

 Bingöl Merkezde olduğu kadar ilçelerde de tanıtım faaliyetlerine yoğunluk veren Emin evim Firması Satış temsilcileri Fatih Bilici ve Sinan Kayaoğlu ilçemizde bulunan kurumları ve esnafları ziyaret ederek firma iş ve işlevleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

 Amaçlarının ''El birliği Sistemi'' ile Bingöllü vatandaşları ev ve araba sahibi yapmak olduğunu belirten satış temsilcileri, “El birliği Sisteminin Anadolu'daki insanların kendi aralarında yapmış oldukları yardımlaşma ve dayanışma üzerine kurdukları imece sisteminden geldiğini ve bu sistemle birlikte birçok insanın ev ve araba hayallerini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

 Satış temsilcisi Fatih Bilici, ''Sistemin temeli 1991 yılında Ümraniye'de atılmıştır. 1991 yılında otomobil alımlarının güç olmasından dolayı Emin evim kurulmuş oldu. İnsanların birbirlerine yardım ederek, tamamen faizsiz, alacakları eve fazla para ödemeden daha uygun fiyatlara sahip olmalarını sağlıyoruz. Bu sistemi aslında kadınların altın günü mantığı olarak düşünebiliriz. Solhan ilçemizdeki vatandaşlarımızın da kiracılıktan kurtulup kendi evinin sahibi olması için bir adım atarak Bingöl de bulunan şubemizi ziyaret edip hem ev, hem de araba almak için detaylı bilgi alabilirler. '' dedi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum