Advert
as

Usta Öğreticilere Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Usta Öğreticilere Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Solhan Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından kadrolu ve kadrosuz usta öğreticiler ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Halk Eğitim Merkezinin 2019-2020 öğretim yılı değerlendirme ve bilgilendirme toplantısında kurslarda uyulması gereken kurallar, usta öğreticilerin yapacakları iş ve işlemler ile ilgili bilgiler aktarıldı.

 Halk Eğitim Merkezi salonunun gerçekleştirilen ara dönem Usta öğreticiler toplantısına Solhan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulvahap Salcan, müdür yardımcıları, idareciler ve usta öğreticiler katıldı.

 Toplantıda konuşan Abdulvahap Salcan,”Usta öğreticilerimiz kurum ve vatandaşlar arasında adeta bir köprü vazifesi durumunda verimli ilişkiler kurulmasına katkı sunması gerekir. Solhan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak usta öğreticilerin ayak basmadıkları mahalle, eğitim için çalınmadık kapı bırakmamalıdır. Usta öğretici Kursları Ekim Ayı itibari ile açılmaya başlamış olup kurs açılması işlemleri devam etmektedir. Açılan kursların planlı, programlı ve amacına uygun yapılmalıdır.” dedi.

 Yöneticilerin görevleri hakkında da bilgi veren Salcan, açılan kursları ziyaret ettiklerini, ziyaret etmeye devam edeceklerini belirterek Usta öğreticilere başarılar diledi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum