Advert
as

Ahmet Arslan Solhan Spor’da

Ahmet Arslan Solhan Spor’da

Tokat Belediye Plevnespor ile yollarını ayıran orta oyuncu Ahmet Arslan, temsilcimiz Solhan Spor ile anlaştı.

 

Beşiktaş altyapısından yetişen oyuncu 2010 yılında MEF Okulları'na transfer olmuş, bir sezon aradan sonra tekrar Beşiktaş'a dönmüştü. Torul Gençlik'te ardından da Maliye Milli Piyango'da kiralık olarak forma giyen oyuncu 2013­14 sezonunda ise Halkbank'ta kiralık olarak yer almıştı. Beşiktaş formasını başarıyla terleten Ahmet Arslan 2014­2016 yıllarında siyah­beyazlı takımla mücadele etti. Ardından Afyon Belediye Yüntaş, Solhan Spor ve Bursa Büyükşehir Belediyespor takımlarında yer aldı. Bursa Büyükşehir Belediyespor ile 1.Lig şampiyonluğu yaşayarak Efeler Ligi'ne çıkma başarısı gösterdi. 1990 doğumlu Ahmet Arslan orta oyuncu olarak görev yapıyor.

 

Solhan Spor Kulübüb tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi.

 “Ahmet Arslan, Bu sezon efeler Ligi ekiplerinden Tokat Belediye Plevne takımında sezona başlarken Solhansporumuza transfer olmuştur. 1990 doğumlu yeni orta oyuncumuz geçtiğimiz sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor ile 1. Lig şampiyonluğu yaşayarak Efeler Ligi'ne çıkma başarısı gösterirken 2017-18 sezonunda Solhanspor'umuz da Play Off heyecanı yaşamıştı. Yeniden Solhanspor'umuz için mücadele edecek olan Ahmet Arslan'a Efeler Ligi yolunda başarılar dilerken bu sezon hep beraber Efeler Ligi heyecanını yaşamak ümidiyle...”

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum