Advert
as

Masa Tenisi Turnuvası Tamamlandı

Masa Tenisi Turnuvası Tamamlandı

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen lise öğrencilerine yönelik düzenlenen masa tenisi turnuvası final müsabakası ile tamamlandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Gençlik Çalıştayı kapsamında başlatılan masa tenisi turnuvasına İlçe Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destek verdi.

 

Final müsabakasına Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, İlçe Emniyet Müdürü İdris Seyman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, kurum amirleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

Dereceye giren öğrencileri tebrik eden Kaymakam Kıyıcı, projenin hazırlanması ve uygulanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Etkinlik, dereceye giren öğrencilere Kaymakam Kıyıcı ile protokol üyeleri tarafından verilen hediyeler ile sona erdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum