Advert
as

Mezra-Der’den Gazeteciler Günü Ziyareti

Mezra-Der’den Gazeteciler Günü Ziyareti

‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ münasebetiyle Mezra-Der yönetimi ve üyeleri gazetemizi ziyaret etti.

 

Mezra Solhan Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Abdurrahman Bildik ve beraberindeki üyeler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetemizi ziyaret etti.

 

Mezra-Der Başkanı Abdurrahman Bildik, “Gazeteciliğin vatandaşın gören gözü işiten kulağıdır. Gazeteci tabiri caizse toplumu aydınlatan, topluma yön veren, doğruyu ve yanlışı görmesini sağlayan kişidir. Faydalı veya zararlı bir şey için kamuoyu oluşturacak kişidir gazeteci. Bu sebeple gazetecilerin büyük görev ve sorumlulukları vardır. Gazeteler kamuoyu oluşturmak için çok önemli bir yoldur, oluşturulan bu kamuoyları genelde güzel ve olumlu sonuçlar vermiştir. Bunu Solhan'da da birçok zaman görmüşüz mesela Solhan’da imam hatip lisesi açılmak istendiğinde veya yüksekokul açılmak istendiğinde bunu açık bir şekilde gördük. Gazetelerimizin kamuoyu oluşturmasını istediğimiz onlarca konu var lakin şuan hem vatandaş hem gazeteci hem siyasi ve bürokratik erk olarak önceliğimiz Solhan’a sadece 5 km uzaklığında, tabiri caizse Solhan’ın göbeğinden geçen doğal gaz olmalıdır. İlçemiz için önemli olan bu konuda Solhan’ımızın doğalgaza kavuşması için herkesimin girişim ve katkılarının olması gerektiğine olan inancımızı dile getirmek istiyoruz.

Toplumumuzu yönlendiren, gecesini gündüzüne katan zaman mefhumu olmaksızın çalışan doğru, dürüst, haktan hukuktan ve adaletten ayrılmayan başta sizler olmak üzere tüm gazetecilerimizin gazeteciler gününü kutluyor çalışma hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum