Advert
as

Solhan Spor’dan Gazetemize Anlamlı Plaket

Solhan Spor’dan Gazetemize Anlamlı Plaket

Solhan Spor Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin İslamoğlu, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla gazetemizi plaketle ödüllendirdi ve başarılarımızın devamını diledi.

’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' münasebetiyle Solhan Spor Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin İslamoğlu gazetemiz Solhan Haber İmtiyaz Sahibi Ahmed Çiftçi’ye plaket takdim etti.

 

Kulüp Başkanı Sebahattin İslamoğlu tarafından verilen kahvaltıya basın mensupları, Solhan Spor yönetim kurulu üyeleri ile Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu katıldı.

 

Plaket takdimi öncesi açıklama yapan Solhan Spor Kulübü Başkanı Sebahattin İslamoğlu, "Kuruluşumuzdan bugüne Solhan basını her zaman yanımızda oldu. Spora verdikleri desteğin yanında Solhan Spor için verdikleri mücadeleyi biliyoruz. İyi günde kötü günde yanımızda durarak yaptıkları haberler ile en büyük destekçilerimiz oldular. Kimi zaman Solhan Spor'un Solhan yerelinde kalmayacak şekilde bizleri bölgede ve ülke genelinde tanıtılmasına vesile oldular. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada yanımızda olacağınızı biliyor ve bugüne kadar verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerin bugüne kadar bizim yanımızda olduğunuz gibi bizlerde en özel gününüzde olmak istedik. 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü tekrardan kutlarım çalışma hayatınızda başarılar dilerim.”dedi.

 

İlçede görev yapan basın mensupları ise kendilerini bu anlamlı günde unutmayan Başkan İslamoğlu’na teşekkürlerini iletti.

 

Konuşmaların ardından Solhan Haber İmtiyaz Sahibi Ahmed Çiftçi, Bingöl Gündem Genel Yayın Yönetmeni Rüştü Nesip Çiftçi, Solhanın Sesi İmtiyaz Sahibi Abdullah Bildik ve Solhanın Sesi Yazı İşleri Müdürü Abdulhamit Bildik’e plaket takdimi yapıldıktan sonra toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum